Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
witam :))
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika connireFajnie, że kobiety są tu też mile widziane
Po za tym serdecznie witam kobietę z Pyrlandii. Jest tu już Was kilka, niektóre nawet z mężami
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie sugeruj takich niemoralnych czynności jak ponowna rejestracja"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
do tego potrzebuję info od zainteresowanej na PW.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika connirejak przeczytałam przy rejestracji na forum, że trzeba się zastanowić nad nickiem, bo to już na zawsze i w ogóle, to wiedziałam, że będzie nieszczeście .
Czy admin ma może jednak taką moc, aby usunąć 'r' z mojego nicka? Ludzie na Księżyc latają, a tu chodzi tylko o jedną literkę )
I witam wszystkich, zabłądziłam tutaj w poszukiwaniu ciekawych piw, wysłana przez uczestnika forum tyskiego... normalnie jak Zosia w Londynie ).
Pozdrawiam z Poznania , Connie.
Comment
-
Comment