Oj ktoś tu dawno nie warzył chyba i się czepiać zaczyna
Marcinie wyluzuj. Miło jest się czasem popozdrawiać, miło przywitać. Nawet ze dwa razy.
Lepsze to niż upierdliwe czepianie się do nazywania piwa pifkiem, robienia błędów, gaszenie grepsów.
Niech sie powiększa brać piwna a resztę pozostawmy naturalnej selekcji.
Pozdrawiam i witam
Powiem tylko, że mam nadzieję, że nie jest to także zdanie administratorów i że ktoś usunie wreszcie ten temat.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawczan
No nie wiem o co w tym złego
To, że Ty tego nie wiesz i że niektórzy forumowicze nie widzą w tym nic złego nie bezsensowności tego co robisz i tego, że nie jest to tolerowane ne tym forum.
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
Małe piwo 14, duże 18....
Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
Comment