pozdrowienia od kepes-rosenberg

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kepes-rosenberg
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.12
    • 2

pozdrowienia od kepes-rosenberg

witajcie
    pozdrawiam wszystkie osoby interesujące się browarnictwem
    Interesuja mnie wszelkie informacje dotyczące browarów z SUSZA - ROSENBERG WPR, IŁAWA - DT.EYLAU, PRABUTY - RIESENBURG W PR , KWIDZYN - MARIENWERDER , DZIERZGOŃ - CHRISTBURG WPR,SZTUM - STUHM WPR
    ZA INFO Z GÓRY DZIĘKUJE
    POZDRAWIAM KEPES-ROSENBERG

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Iława, Jana III Sobieskiego 2A, U Czapy
    Warzywo
    Miejsce nad samym brzegiem "małego" Jezioraka w centrum miasta (przy Galerii Jeziorak). Co do wystroju to ot takie miejsce ikeowo-szklane dla turysty z "Warszawy". Obsługa trochę niekumata - na pytanie o dobrą włoską pizzę polecają Da Grasso Jedzenie nowomodne,...
    2019-08-21, 11:00
  • kepes-rosenberg
    Browarnictwo w Prusach
    kepes-rosenberg
    witajcie
    pozdrawiam wszystkie osoby interesujące się browarnictwem
    Interesuja mnie wszelkie informacje dotyczące browarów z SUSZA - ROSENBERG WPR, IŁAWA - DT.EYLAU, PRABUTY - RIESENBURG W PR , KWIDZYN - MARIENWERDER , DZIERZGOŃ - CHRISTBURG WPR,SZTUM - STUHM WPR
    ZA INFO...
    2005-12-04, 21:35
  • crimson11
    browar Prabuty niem. Riesenburg
    crimson11
    Czy ktoś zna historię browaru w Prabutach k/Susza, czy etykieta poniżej jest od piwa bo mam poważne wątpliwosci, proszę o fachowe info...
    2008-06-12, 09:57
  • VanPurRz
    Iława, Jana III Sobieskiego 10, Tawerna Kaper
    VanPurRz
    Raczej restauracja niż tawerna chociaż wystrój na ścianach związany z żeglarstwem. Większa elegancja, miłe kelnerki. Trochę drożej niż w innych lokalach ale rekompensuje to położenie nad samym Małym Jeziorakiem i...pyszne Starogdańskie (Gościszewo) z beczki. Cena = 9 zł, za 0,5 l.
    2016-07-24, 22:52
  • VanPurRz
    Iława, Sienkiewicza 24, Tawerna pod Omegą
    VanPurRz
    Kolejne miejsce, którego ku zdziwieniu, mimo wielokrotnego pobytu, nie opisałem. Taka klasyczna tawerna żeglarsko-szantowa jakie powstawały w latach 90. Wystrój jeziorno-marynistyczny, z manietona lecą szanty. Do jedzenia pyszne (ale bardzo drogie dzisiaj, kiedyś było dużo taniej) ryby z grila....
    2016-07-24, 22:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...