Jako za kazano mi sie tutaj przedstawic, to chyba nie mam wyjscia, musze to zrobic. Jestem Janek, mieszkam na Slasku, na motocyklu przejezdzam Polske wzdluz i wszez w poszukiwaniu nowych kufelkow i szklaneczek. Tylko one mnie interesuja, dlatego tu trafilem...jednak jak juz sie przekonalem, do wymiany malo ludzi chetnych... najlepiej by sprzedawali...
Halo :>
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanSerceJestem Janek, mieszkam na Slasku,
Ale mimo to witaj Zdrowie zagłębiaka.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Witam Zagłębiowskiego ŚlązakaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Witaj na forum!!!!! Twoje2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Szanowny kolego! chwilowo mieszkam w Dabrowie, ale jestem rodowitym Slazakiem, z Radzionkowa! wkrotce wroce do swojej ojczyzny, na razie musze mieszkac na wygnaniu.
ale fakt faktem nie powinienem pisac ze mieszkam na Slasku.
i jeszcze jedno - "jestem Salskie dziecko, Tobie Boze chwala, Slaska nasza ziemia mnie tu wychowala..." czyj wiersz sie tak zaczyna? :>Last edited by JanSerce; 2005-12-08, 22:17."Budzę się rano jakaś pustka dookoła
Nie wiem co robić wstaje zwykły dzień
Najlepiej wstać ubrać buciory
Na miasto wyjść i komuś dać w ryj"
Comment
-
Comment