Jetem "nowym" w tym prześwietnym towarzystwie ,a ,że wyznaję zasadę czerpania z doświadczeń innych ,nie mając zbyt bogatych swoich , uważnie będę czytał Wasze wypowiedzi.Sam nie będe się "produkował ",ale licząc na wyrozumiałość mając dylematy będę zadawał pytania.Tymczasem przyjmuje role uważnego czytelnika,pozdrawiam wszystkich na tych stronach...,życzę smacznego sam racząc się nowym dla mnie ŚLĄSKIM MOCNYM z Zabrza i chcę Was poinformować ,że mi smakuje!!!.Jeszcze raz pozdrawiam, pozdrówcie tych których lubicie... .
NOWY...
Collapse
X
-
Witaj i faktycznie napisz coś więcej o sobie w profilu (tzreba kliknać tego faceta z brodą na górnym pasku. Czytaj, ale od czasu do czasu się odezwijComment
-
Witaj!2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
Related Topics
Collapse
-
Prośba o znotowanie linijka po linijce wszystkich anglicyzmów na które traficie (w nowym wątku) a chętnych anglofili o przetłumaczenie tychże do poprawnej polszczyzny, przyda mi się na później do zaktualizowania tłumaczenia.
Wg schematu [wyrażenie po angielsku] - [tłumaczenie...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Viking Malt toto oferuje pod nazwą handlową "Sprau" jako dodatek do zasypu mający znacznie podkreślić i uwypuklić aromaty i smaki chmielowe.
To takie ziarna wielkości grochu, przyjeżdżają w postaci nieco złamanej. Są dość twarde. Trzeba ześrutować i pomęczyć...-
Channel: Surowce
2025-02-13, 18:23 -
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment