Podobnie jak kermes trafiłem tu przez artykuł w o2 . Nieraz zastanawiałem się nad możliwością wyrobu własnego piwa i jak widzę jest to możliwe. Niemuszę chyba mówić że bardzo mnie to cieszy
Witaj Gwizdku! Podejrzewam, że zmienisz rodzaj ulubionego piwa po bytności na Forum Miło też by nam było, gdybyś mógł coś więcej w profilu napisać poza Żwycem i datą narodzin Pozdr.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
Piwo o parametrach 10. 5 i 4, 5 % alk, co zresztą jak byk stoi na etykiecie, co by każdy wiedział, z czym ma do czynienia.
Ładny ziołowo-słodowy zapach.
Piana potężna i utrzymuje się długo, średniopęcherzykowa, potem cieniutka obrączka, nikłe ślady na szkle.
Kolor pełny...
Comment