I'M New...!!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    Font Salem, Cerveza Clásica Spar
    darekd
    Font Salem to producent należący do grupy Damm.
    Marketowe piwo dla Spara (Piotr i Paweł) w puszce 0,33 l. w cenie bodaj 0,99 PLN.

4,5% alk. W składzie karmel amoniakalny (E150c) jako barwnik, alginian glikolu propylenowego (E405) jako stabilizator oraz kukurydza.

...
    2021-01-30, 23:22
  • dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • abelincoln
    Nowa Zelandia, Christchurch, 84 Falsgrave Street - Brew Academy - ChinChiller
    abelincoln
    Brew Academy - ChinChiller Brewery znajduje się na dość dalekich przedmieściach Christchurch. Na tyle dalekich, że nie mam pojęcia, jak tam się Ci wszyscy ludzie zjawiaja. Ja dralowalem przez jakieś tereny przemysłowe, gdzie wieczorem nie było żywej duszy i nawet samochód - poza głównymi...
    2023-11-27, 18:13
  • kurek93
    Lager coopers
    kurek93
    Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
    2023-01-06, 19:13
  • dadek
    Mainz, Weisenauer Straße 15, Kuehn Kunz Rosen Brauerei
    dadek
    Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
    2022-11-25, 02:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...