Mam na imię Kuba. Preferuję mocne i/lub lokalne piwa. Wolę jakiegoś niezbyt udanego lagera z malutkiego browaru od Tyskiego, czy Warki.
Witam Szanowne Towarzystwo
Collapse
X
-
I to się chwali. Witam Cię serdecznieLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :) -
-
Witaj, qubal, oby wymowa Twoich postów naśladowała ten pierwszy (forum powinno Ci utrwalić słuszne ideologicznie trunki)Miłego pobytu
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekWazelinaJakżesz milo jest przywitany.
Witaj qubalPoszukujęComment
Related Topics
Collapse
-
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Vienna Lager (Wiener Lager) z malutkiego browarku położonego na obrzeżach Wiednia.
Ekstr. 11,5%
Alk. 4,7%
https://www.rodauner-biermanufaktur.at/biere/strizzi/
Aromat - słodowy, jest jakaś nuta trochę (nie do końca) karmelowa, na szczęście również...-
Channel: Austria
2025-01-07, 22:33 -
-
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...-
Channel: Gruzja
2024-07-01, 05:24 -
-
Browar i... hm, wyszynk lub kanciapa przy browarze w dawnym kompleksie przemysłowym powoli przeradzającym się w imprezownię opodal dworca kolejowego w Tallinnie. Akurat to pomieszczenie znajduje się na uboczu w stosunku do kiełkujących tu knajp i klubów.
Sześć lub siedem stolików, więc...-
Channel: Estonia
2024-05-09, 14:19 -
-
Drogie "Bravo Girl",
ja dzisiaj z takim oto pytaniem, co robić - a mianowicie w niedzielny wieczór zaszczepiłem rzeczonymi drożdżami szesnastolitrową brzeczkę o ekstrakcie 18'. Kalkulator Lallemanda powiedział mi, że wsypałem za mało drożdży (11g vs 21). Mamy wtorkowe popołudnie,...-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment