Juz od kilku lat spożywam ten jakże szlachetny trunek, myślę , ze sie jakos przyczynie do powielenia renenzji o roznych piwach ) bo to jest moje ulubione zajecie gdy ie mam co robić. Jeszcze raz witam wszystkich!!
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Niestety podczas tegorocznej edycji 03.08 festiwalu pogoda nie była najłaskawsza i przelotne opady deszczu co jakiś czas psuły biesiadowanie. Na szczęście było całkiem ciepło, więc przybyłych na festiwal ludzi przelotny deszcz do domów nie porozpędzał . Nie wiem, czy mi sie wydawało,...
Najmniejszy i jeden z najnowszych browarów rzemieślniczych w Polsce.
Znajduje się on 5 minut spaceru od dworca w Żywcu na ulicy ul. ks. Prałata
Stanisława Słonki 22A. Założony przez dwóch piwowarów domowych,
którzy swoje hobby postanowili zamienić w pełnoprawne zajęcie...
Wczorajszego wieczorka postanowilismy z bratem odwiedzic pub o którym mowa w temcie i..........katastrofa w pubie owym wystrój jak cie moge ale odsługa pod walec.
Usiedlismy przy barze i dobre 15 min czekalismy na baranów ,którzy to mieli różne inne zajecie niż nalanie nam piwka...
Witam wszystkich ,po wielu próbach udało mi się zarejestrować ,od ostatnich moich odwiedzin na tej stronie dużo się zmieniło ,więc przez najbliższy czas będe miała zajęcie w pracy
Comment