Juz od kilku lat spożywam ten jakże szlachetny trunek, myślę , ze sie jakos przyczynie do powielenia renenzji o roznych piwach ) bo to jest moje ulubione zajecie gdy ie mam co robić. Jeszcze raz witam wszystkich!!
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Niestety podczas tegorocznej edycji 03.08 festiwalu pogoda nie była najłaskawsza i przelotne opady deszczu co jakiś czas psuły biesiadowanie. Na szczęście było całkiem ciepło, więc przybyłych na festiwal ludzi przelotny deszcz do domów nie porozpędzał . Nie wiem, czy mi sie wydawało,...
Najmniejszy i jeden z najnowszych browarów rzemieślniczych w Polsce.
Znajduje się on 5 minut spaceru od dworca w Żywcu na ulicy ul. ks. Prałata
Stanisława Słonki 22A. Założony przez dwóch piwowarów domowych,
którzy swoje hobby postanowili zamienić w pełnoprawne zajęcie...
W czasie tegorocznego urlopu odbyłem dwie jednodniowe wycieczki do Słowacji, z których przywiozłem spore ilości piwa. Wzorem Krzysia (reportaż z Ukrainy) chciałbym podzielić się wrażeniami z konsumpcji niektórych produktów. Godne uwagi wydało mi się zajęcie się napojami, których w Polsce...
Przy przeglądaniu różnych postów wpadł mi do głowy pomysł.Na obniżenie kosztów młodego piwowara.Mianowicie do zacierania jak wiemy potrzebujemy:
1 wielkiego gara który jest drogi,ciężki,delikatny(emalia)
2 pieca,grzałki,ogniska,gazu(prąd ma każdy chyba)
3 komponenty...
Comment