Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów śle Oficjalny Fan Klub Jurka Połomskiego.
To sem ja!!!
Collapse
X
-
Pozdrowienia dla OFCJP od OFCJP!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Related Topics
Collapse
-
W tytule wątku dałem oficjalny adres, ale lokalu należałoby szukać raczej pod Llanthony Road przy nabrzeżu kanału portowego.
Duży kombinat z widocznym sprzętem, kuchnią (dań nie próbowałem) i pokaźną ofertą piw, od której moze zakręcić się w głowie, więc już bez nazw wyszczególniam,...-
Channel: Wielka Brytania
-
-
Dziwne miejsce. Ambicją chyba kawiarnia i miejsce kultury, wystrojem fajny rustykalny autentyczny klimat w starym drewnianym domu, oferta piwna całkiem znośna (niestety tylko butelka ale niezły wybór). I to wszystko i przyjemność przebywania psuje włączony na pełen głos tvn, do tego nie można...
-
Channel: Podlaskie
2018-04-23, 18:47 -
-
Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
Transport publiczny jak metro czy tramwaje...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Sklep z pamiątkami i wyrobami opactwa benedyktyńskiego Pannonhalma. W internecie oficjalny adres Vár 1, ale prościej jest odnaleźć główną ulicę Hunyadi, od której znajduje się wejście do kompleksu i parku. Obok miodów, win, konfitur i tym podobnych rzeczy (tanio) można dostać wszystkie...
-
Channel: Węgry
2022-08-29, 15:15 -
-
Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.
Pierwotnie...-
Channel: Warszawa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment