mam prosbe kto mi pomoze mam prace do napisania na temat "bilans masy w ukladzie otwartym produkcji piwa" i nic nie moge znalesc nawet nie wiem od czego zaczac prosze pomuzcie
prosze pomuzcie
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Nie dziwię się, że nic nie możesz znaleźć bo to trzeba samemu wymyśleć a nie szukać gotowca. Wymyśl sobie recepturę na dowolną ilość wsadu do kotła, ustal ilość warek w określonym czasie, wszystko odnieś do skali roku, potem przeliczaj.
Trafiłam na to forum z tym samym problemem ale nikt za mnie tego rozwiązywac nie musiał bo ruszyłam głową, excellem i po godzinie miałam gotowe obliczenia. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szkudlar24mam prosbe kto mi pomoze mam prace do napisania na temat "bilans masy w ukladzie otwartym produkcji piwa" i nic nie moge znalesc nawet nie wiem od czego zaczac prosze pomuzcieOstatnia zmiana dokonana przez anteks; 2006-01-31, 18:00.Mniej książków więcej piwaComment
Related Topics
Collapse
-
Lepiej późno niż wcale.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Witam serdecznie,
małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.
W obu...-
Channel: Przedstaw Się!
2018-12-14, 16:04 -
-
Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-01-31, 17:04 -
-
Witam, sprzedam dużą ilość kufli ok 180sztuk w tym kilka dubli, jako że wartość tej kolekcji nie jest mi znana liczę na państwa uczciwość.
Poniżej zamieszczam link do zdjęć wszystkich kufli:
https://tufotki.pl/Wo0c0
Jestem ze Śląska a konkretnie z Rudy Śląskiej, odbiór tylko...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-09-23, 22:04 -
-
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment