Witam, mam na imię Daniel. Troszkę już się tu udzielałem, ale dopiero teraz zawitałem do tego działu, więc się przedstawiam Mieszkam koło Wolina, 80 km od Szczecina i 20 km od morza. To chyba tyle O moich warzeniach można poczytać w temacie "Minibrowar Jomsborg". Smacznego piwka życzę i pozdrawiam !
Jomsborg wita i pozdrawia
Collapse
X
-
Witam i życzę udanego" forumowania" . Twoje2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Wolin to także moje ulubione miejsce nad polskim Bałtykiem. Ech, pozazdrościć...
Witam i ja na forum. Życzę mile spędzonego czasu i frajdy z domowym warzeniem piwka.
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWitam, witam W pięknej okolicy mieszkasz (zwiedzałem kiedyś Wolin zarówno pod względem zbytków II Wojny Światowej jak i przyrody) to i pewnie dużo ciekawych pomysłów na warzenie piwa masz
P.S.
Napisz coś więcej w profilu o sobiePozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerWolin to także moje ulubione miejsce nad polskim Bałtykiem. Ech, pozazdrościć...
Witam i ja na forum. Życzę mile spędzonego czasu i frajdy z domowym warzeniem piwka.
Twoje zdrowie
Dziękuję wszystkim za przywitanie !Pozdrawiam
dj
Comment
-
Comment