spoko gif :-)
Jestem tu nowy zapisałem się szczególnie z tego powodu że zbieram butelki po piwach
jakos tak wyszło (pierwszy rok studiów i nowe hobby) jak na razie mam ich z kumplem na mieszkaniu 67 różnych i zaczyna już brakować piw w sklepach takich których nie mamy. Może z waszą pomocą coś znajdę.
butelki wszystkie historyczne i teraźniejsze. Fajnie wyglądają jako dekoracja kuchni w naszym studenckim mieszkanku jak będe miał czas to zrobie liste i wrzuce.
pozdro piwosze
ja właśnie wybywam do knajpki na zajebiste grzane piwko (a propo macie jakieś sprawdzone przepisy na dobrego grzańca??)
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
Comment