Nie bede oryginalny i powitam was wszystkich :-)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wojara
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.03
    • 2

Nie bede oryginalny i powitam was wszystkich :-)

spoko gif :-)
    Jestem tu nowy zapisałem się szczególnie z tego powodu że zbieram butelki po piwach
    jakos tak wyszło (pierwszy rok studiów i nowe hobby) jak na razie mam ich z kumplem na mieszkaniu 67 różnych i zaczyna już brakować piw w sklepach takich których nie mamy. Może z waszą pomocą coś znajdę.
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Witaj, nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale wydaje mi się, że lepiej dla Was byłoby zbierać etykiety
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

A butelki zbierasz historyczne czy współczesne W razie czego mam trochę rzeczy na zbyciu

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Pinio74
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 3881

Cześć, witam i życzę wytrwałości w nowym hobby
        BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Wojara
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2006.03
          • 2

butelki wszystkie historyczne i teraźniejsze. Fajnie wyglądają jako dekoracja kuchni w naszym studenckim mieszkanku jak będe miał czas to zrobie liste i wrzuce.
          pozdro piwosze
          ja właśnie wybywam do knajpki na zajebiste grzane piwko (a propo macie jakieś sprawdzone przepisy na dobrego grzańca??)

Comment

• Khian
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2006.01
            • 122

Witaj na forum. Owocnych piwnych zbiorów.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
              dadek
              Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
              2023-12-05, 00:56
            • leszcz007
              Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
              leszcz007
              Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
              2023-09-14, 12:39
            • e-prezes
              Biały, Kawowa Pokusa
              e-prezes
              4,5 % alk. (pewnie z racji laktozy gęstości nie podali). Termin do 20.04.2025

Akurat za milk stoutami nie przepadam i pewnie dlatego nie będę obiektywny. Stouty wszelakie jednak lubię i co jakiś czas do milka wracam.

Już po nalaniu piana znika do zera, nagazowanie minimalne...
              2025-02-12, 15:35
            • Andrzej2025
              Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
              Andrzej2025
              Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
              2025-01-28, 14:19
            • darekd
              ReCraft, Styrian Dragon Sprau AIPA
              darekd
              Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
              Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
              Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...
              2025-01-22, 22:57
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...