Spoko ,tylko po jaką cholere 4 tematy założyłeś? A tak poza opr. to witaj na forum! I uzupełnij profil,a reszta pewnie tak samo chętnie jak ja przywita Cię
witam na forum ,widzę że tak się cieszyłeś że założyłeś aż 3 temety powitalne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris
Spoko ,tylko po jaką cholere 4 tematy założyłeś? A tak poza opr. to witaj na forum! I uzupełnij profil,a reszta pewnie tak samo chętnie jak ja przywita Cię
Wywaliłam dwa tematy, a potem jakaś tajemnicza ręka połączyła pozostałe dwa
Niestety, trudno tu uniknąć podejrzeń o spam - próba reklamy własnej knajpy - żeby choć jakieś konkrety? Czekamy
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
Kielecki Browar Restauracyjny, taki napis przywita Was nad wejściem do browaru restauracyjnego. Browar znajduje się w budynku Plaza Park i średnio jest widoczny z ulicy Jesionowej a z ulicy Zagnańskiej to już w ogóle bo umiejscowiony jest na samym końcu budynku (tuż obok stoją dwa nowe 16-sto...
Drogie "Bravo Girl",
ja dzisiaj z takim oto pytaniem, co robić - a mianowicie w niedzielny wieczór zaszczepiłem rzeczonymi drożdżami szesnastolitrową brzeczkę o ekstrakcie 18'. Kalkulator Lallemanda powiedział mi, że wsypałem za mało drożdży (11g vs 21). Mamy wtorkowe popołudnie,...
Nepomuk to niewielkie miasteczko położone na południowy-wschód od Pilzna. Bodajże najbardziej znane jest ono jako miasto narodzin św. Jana Nepomucena.
Nieopodal ładnego rynku stoi Hotel U Zeleného stromu na którym widnieje napis ,pivovar,, a idąc dalej w podwórze dotrzemy do nowo otwartego...
Historia Koníčkův dvůr sięga aż 1798 roku, ale do poczytania o jego długiej historii zainteresowanych odsyłam na internetową stronę nowego browarku Koňovárek.
Teraźniejsza historia dworu zaczęła się w listopadzie 2016 roku kiedy to właściciel Pivovaru Koníček Mojmír Velký...
Comment