Sie przedstawiam...
Jako, ze piwo jest dla mnie napojem ponad wszystkie, od jakigos czasu (czyt. 2 warek) probuje zglebic tajniki produkcji zlotego plynu. Pewnikiem bede mial mnostwo pytan za co z gory przepraszam :-)
Na dzien dobry moze ktos zdradzi mi sekret piwa pszenicznego :-) Wlasnie fermentuje, i nie bardzo wiem jak je potraktowac po cichej fermentacji, oprocz oczywiscie ewentualnego traktowania glukoza:-) i do kata, dla czego nie schodzi ponizej 5blg? :-)
no to grabka :-)
pozdrawiam
Dysol
Jako, ze piwo jest dla mnie napojem ponad wszystkie, od jakigos czasu (czyt. 2 warek) probuje zglebic tajniki produkcji zlotego plynu. Pewnikiem bede mial mnostwo pytan za co z gory przepraszam :-)
Na dzien dobry moze ktos zdradzi mi sekret piwa pszenicznego :-) Wlasnie fermentuje, i nie bardzo wiem jak je potraktowac po cichej fermentacji, oprocz oczywiscie ewentualnego traktowania glukoza:-) i do kata, dla czego nie schodzi ponizej 5blg? :-)
no to grabka :-)
pozdrawiam
Dysol
Comment