Czesc! Przed chwila sie zarejestrowalem.... Mieszkam w Gryfinie, zbieram porcelanki. Jak wykopałeś- nie wyrzucaj - zgloś sie do Januszka...
Gryfino
Collapse
X
-
-
Ja mam bliżej morze, niż do Ciebie, ale też cieszę się z browarzyciela ze swojego regionuMoże kiedyś sekcja Zachodniopomorska wybierze sie do Baltic Malt po słód
Ja bym z 200 kg wział jednorazowo
Pozdrawiam
djComment
-
Witaj ! Twoje2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Mam lokal w centrum Gryfina. Mam marzenie, aby w piwnicy zrobić mini browar, a nad nim w lokalu na parterze otworzyc pub ze swoim piwem. Każde z pomieszczeń ma ok 50m kw powierzchni uzytkowej. Czy jest to mozliwe? Szczerze mowiac, to nie wiem jak sie do tego zabrac...Comment
-
Będąc ostatnio w Gryfinie,miałem kłopot napić się PIWA,wszędzie sama masówka
Jak będziesz miał PIWO (może jakimś cudem masz),to z pewnością wdepnę na kilka piwek
Co do minibrowaru,to nie jest takie proste,oj nie jest
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
W 2020 roku zaczął warzyć piwo browar rzemieślniczy Galgenberg mieszczący się w małym miasteczku - Nitrianske Pravno na Słowacji.
Miałem ochotę tam zaglądnąć, ale po rozmowie z właścicielem okazało się że w dniu w którym mogłem przyjechać, niestety nikt nie pracował. Nie...3 Photos-
Channel: Słowacja
-
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-13, 18:14 -
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment