CZEŚĆ

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • swider
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.04
    • 6

CZEŚĆ

Jestem Marcin z Bydgoszczy. Przyznam szczerze, że nie jestem żadnym wybitnym znawcą piwa, ale chciałbym się od was o nim jak najwięcej dowiedzieć. Kilka słów o sobie. Mam 20 lat, jestem na pierwszym roku politologii na UKW, jestem typem introwertyka, lubię AC Milan, Lech premium, brunetki i domowe obiadki i mam 174 cm wzrostu. pozdrawiam gorąco
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Witaj, jak trochę poczytasz to może w niektórych kwestiach zmienisz zdanie, a może ty do czegoś nas przekonasz
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• kot_z_cheshire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.11
      • 2201

Witaj
      Młode koty mają adhd, niestety.
      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
      Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
      Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• cielak
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
        ...jak trochę poczytasz to może w niektórych kwestiach zmienisz zdanie...
        Miejmy nadzieję. No i ja też witam serdecznie i namawiam do czytania forum!
        Twoje
        zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• kibi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 1875

Witaj na forum!
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
          Witaj, jak trochę poczytasz to może w niektórych kwestiach zmienisz zdanie
          Żeby było jasne, nikt tu Cię nie będzie namawiał do zmiany zdania na temat brunetek i domowych obiadków . AC MILAN też możemy tolerować, pomimo niejednokrotnie odmiennego wyboru.

Comment

Related Topics

Collapse

• TommyCollins
            Beczka dębowa - spora szpara na dnie beczki
            TommyCollins
            Witam!
            Czy ktoś spotkał się z sytuacją, gdzie beczka zawierała dość sporą szparę na dnie jak na załączonych obrazkach? Szpara rozciąga się na całą średnicę, ale przy jednym końcu jest ona dość spora. Jestem świadomy, że można beczkę uszczelnić, gdy zawiera szpary między...
            2024-05-15, 15:56
          • bastion
            Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
            bastion
            Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
            2023-11-27, 21:50
          • Piotr7
            drożdże dla początkującego
            Piotr7
            Witam!
            Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
            Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
            2024-12-09, 13:24
          • Prusak
            Browar Otwocki, Imperial Baltic Porter
            Prusak
            Mocarny: E: 30 % wag,, A: 12, 5%
            Barwa ciemnobrązowa, nieprzejrzysta.
            Piana: jest beżowa drobna, szybciutko opada do cienkiej obrączki.
            Zapachowo dość ubogo, ale ze względu na katar nie byłem miarodajny.
            Porter ma niespełna rok, ale smakowo jest zupełnie nieźle ułożony....
            2024-09-20, 19:56
          • Prusak
            Browar Markowy, Hajnowskie Jasne Pełne
            Prusak
            E: 12%
            A: 4, 6%
            Mam kłopot z tym piwem, bo parametry jego są takie same jak Polskiego Lagera z tego samego browaru (tam się sypnąłem wpisując 4, 8 alko, i nie mam już możliwości edytowania, ale było, tak jak tu 4, 6).
            Piłem bezpośrednio po Polskim Lagerze i na 99,9% jestem...
            2024-09-20, 18:15
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...