Tam również będzie dominował jeden kolor, bynajmniej nie będzie to niebieski. Przynajmniej dyskusja nie będzie dotyczyć jedynie piwa...
Degustatornia
Collapse
X
-
-
No i słowo stało się ciałem. Wisi już baner DEGUSTATORNIA oraz plafon DOM PIWA.
Wszyscy, którzy znajdą się na wysokości dworca kolejki SKM Gdynia Wzg. Św. Maksymiliana, na ulicy Władysława IV w Gdyni, bezproblemowo namierzą lokalizację.
Oficjalne otwarcie 22 września.
OCZYWIŚCIE WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DEGUSTATORNIA(...)Oficjalne otwarcie 22 września.
(...)
Od której godzinie jest oficjalne otwarcie?
Planujemy pojawić się tam około 18,00.Comment
-
W takim razie serdecznie ZAPRASZAMY. Otwarte jest już, natomiast w dni powszednie od 14.00-22.00 (przy czym godziny zamknięcia oczywiście do negocjacji).Comment
Related Topics
Collapse
-
No i Rampušák zaczął warzyć ejle.
Ten ma 13% ekstr. i 5,3% alk.
Jak zwykle bez fultracji i pasteryzacji.
chmiele: Apollo, Galaxy a Cenntenial
Aromat:- lekki chmiel z grejpfrutowym muśnięciem, trochę drożdży i ciut słodu
Piana - puszysta,...-
Channel: Czechy
-
-
Browar z Górnej Bawarii, który warzy tylko pszeniczne piwa. Myślałem, że już wszystkie ich piwa tu opisaliśmy, czyli siedem. Okazało się, że mają na rozkładzie osiem piw (przynajmniej obecnie)
Tym dotychczas nieopisanym jest to piwo:
https://www.gruenbacher-weissbiere....-
Channel: Niemcy
-
-
Pisałem już kiedyś o "Czarnej wronie" we Wrocławiu, dzisiaj trochę na temat historii karczmy pod Czarnym orłem.
Karczma z browarem przy ulicy Oławskiej 70, róg Biskupiej, powstała podobno już w 1710 roku, niektóre źródła podają nawet rok 1600. Piwowar Julius Hahn...-
Channel: Historia
-
-
Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
-
Channel: Historia
-
-
Browar z bawarskiej Dolnej Frankonii z Marktsteft koło Wurzburga.
https://www.kesselring-bier.de/portf...em/winterbier/
5,5% alk.
Aromat - słodowy, leciutko podpalane ziarno
Piana - dość wysoka, niezbyt zwarta, opada dość szybko do trwalszego...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment