Witam wszystkich użytkowników Forum. Mam nadzieję, że poznam tu masę fajnych ludzi i nawiąże nowe znajomości, a przedewszystkim dowiem się dużo o piwach, które jak (chyba) każdy tu obecny uwielbiam Pozdrawiam gorąco
Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...
Ja też witam. Napisz coś więcej o sobie w profilu. Miłego pobytu na Forum a o piwie przeczytasz tutaj naprawdę dużo. I to nie tylko o tym z "fabryk" ale i browarów, a także (a kto wie czy nie najwięcej) o domowych. Za miły pbyt tutaj
Serdecznie witam w gronie LajboCKów !! Zachęcam Cię do wpadania na nasze spotkania. Natomiast w tym temacie dowiesz się gdzie w Krakowie kupić ciekawe piwa a tutaj, co sądzimy o naszych knajpach.
Jeżeli chcesz warzyć piwo, powymieniać lub tylko o nim pogadać to zapraszam na nasze spotkania. Twoje
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Serdecznie witam w gronie LajboCKów !! Zachęcam Cię do wpadania na nasze spotkania. Natomiast w tym temacie dowiesz się gdzie w Krakowie kupić ciekawe piwa a tutaj, co sądzimy o naszych knajpach.
Jeżeli chcesz warzyć piwo, powymieniać lub tylko o nim pogadać to zapraszam na nasze spotkania. Twoje
Jeśli jesteście skłonni mnie przyjąć to z miłą chęcią wpadnę...tylko zaznaczam....laik ze mnie
Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...
Cześć wszystkim, dopiero przymierzam się do warzenia, ale dziś postanowiłem się przywitać, mimo że na forum jestem już biernym obserwatorem od pewnego czasu
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
Comment