Witam wszystkich użytkowników Forum. Mam nadzieję, że poznam tu masę fajnych ludzi i nawiąże nowe znajomości, a przedewszystkim dowiem się dużo o piwach, które jak (chyba) każdy tu obecny uwielbiam Pozdrawiam gorąco
Cześć wszystkim!
Collapse
X
-
Ja też witam. Napisz coś więcej o sobie w profilu. Miłego pobytu na Forum a o piwie przeczytasz tutaj naprawdę dużo. I to nie tylko o tym z "fabryk" ale i browarów, a także (a kto wie czy nie najwięcej) o domowych. Za miły pbyt tutaj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Witam, chcesz tu kogoś poznać a sam(a) się nie przedstawiasz, trzeba to zmienić
Już się poprawiłam, profil uzupełniłam, proszę o rozgrzeszeniePsycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...
Comment
-
-
Serdecznie witam w gronie LajboCKów !! Zachęcam Cię do wpadania na nasze spotkania. Natomiast w tym temacie dowiesz się gdzie w Krakowie kupić ciekawe piwa a tutaj, co sądzimy o naszych knajpach.
Jeżeli chcesz warzyć piwo, powymieniać lub tylko o nim pogadać to zapraszam na nasze spotkania. Twoje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSerdecznie witam w gronie LajboCKów !! Zachęcam Cię do wpadania na nasze spotkania. Natomiast w tym temacie dowiesz się gdzie w Krakowie kupić ciekawe piwa a tutaj, co sądzimy o naszych knajpach.
Jeżeli chcesz warzyć piwo, powymieniać lub tylko o nim pogadać to zapraszam na nasze spotkania. Twoje
Jeśli jesteście skłonni mnie przyjąć to z miłą chęcią wpadnę...tylko zaznaczam....laik ze mniePsycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesfiu, fiu... znów nasze miastoW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika IdeaNo tak... Konkretna odpowiedż Wpadnę na pewno...tylko kiedy??Last edited by Maggyk; 2006-05-25, 20:00.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykW poście nr 9 tego tematu masz wskazówkę, gdzie zajrzeć, by się dowiedzieć kiedy. Wystarczy jedynie kliknąć.
Tak wiem tylko że tam aktualnie jest już po spotkaniuPsycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...
Comment
-
Comment