Cześć i czołem wszystkim forumowiczom i miłośnikom domowego piwka.Moja przygoda z ważeniem piwa rozpoczeła się pod koniec zeszłego roku. Jednak dopiero podczas wrocławskich warsztatów poczułem co to znaczy być domowym piwowarem. Już nie mogę się doczekać festiwalu w Zywcu (urlop juz mam załatwiony).Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona. Ps.Pozdrowionka dla ekipy z POznania której smakowało moje india pale ala.
Witam i pozdrawiam.
Collapse
X
-
Wita Cię 1/2 ekipy z Poznania A może nawet i 1/3 (wliczając Sensora)-mówię o obecnych na warsztatach.
TwojeMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Ja niestety nie. A trudno mi powiedzieć o pozostałej części ....Ale kto wie? Może ktoś znowu uratuje honor Poznania-osz, patosem zajechało...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika herflik28Nic się niemartw. Wypijemy twoje zdrowie.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika herflik28Widzę zenie jestem sam. Wybieracie się do Zywca?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika herflik28Jednak dopiero podczas wrocławskich warsztatów poczułem co to znaczy być domowym piwowarem.
Comment
-
Comment