Trafiłam na Wasze forum.... dzięki mojej pracy magisterskiej, czyli zupełnie przez przypadek . Co nie oznacza, że nic więcej mnie z piwkiem nie łączy Trafiłam do Was, bo mam problemy z informacjami na temat starych reklam piwa "bezalkoholowego". Mam nadzieję, że ktoś z Was znajdzie coś w swoich zbiorach i będzie tak miły, że zechce pomóc nieznajomej. Pozdrawiam Was wszystkich!
Witam Wszystkich serdecznie!!!
Collapse
X
-
Witaj
Coś tu zawsze znajadziesz. Może całej PM nie napiszesz, ale zawsze "cuś"W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ana25Mam nadzieję, że ktoś z Was znajdzie coś w swoich zbiorach i będzie tak miły, że zechce pomóc nieznajomej. Pozdrawiam Was wszystkich!
I może jak uzupełnisz ciut profil, będziesz mniej "nieznajoma"
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Proponuję sięgnąć do źródła i poprosić działy PR browarów lub agencje reklamowe, które robiły te kampanie bezalkoholowe o udostępnienie materiałów do celów naukowych. Ponadto przez eMula można ściągnąć reklamy telewizyjne.
Tu masz garść linków z naszej galerii:
Tutaj masz do ściągnięcia spot bezalkoholowego Tyskiego.
Wpisz również w wyszukiwarce Browar.biz --> kolekcjonerstwo a znajdziesz tam trochę kasetonów, etykiet i podstawek piwa bezalkoholowego.
PS
Na której uczelni pracę piszesz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumProponuję sięgnąć do źródła i poprosić działy PR browarów lub agencje reklamowe, które robiły te kampanie bezalkoholowe o udostępnienie materiałów do celów naukowych. Ponadto przez eMula można ściągnąć reklamy telewizyjne.
Tu masz garść linków z naszej galerii:
Tutaj masz do ściągnięcia spot bezalkoholowego Tyskiego.
Wpisz również w wyszukiwarce Browar.biz --> kolekcjonerstwo a znajdziesz tam trochę kasetonów, etykiet i podstawek piwa bezalkoholowego.
PS
Na której uczelni pracę piszesz
Shlangbaum - dzięki za powyższe!
Comment
-
-
Zauważyłem pewną zależność. Jeśli facet poprosi o pomoc przy jakiejś pracy automatycznie jest zje..ny i odsyłany do wyszukiwarki, gdy o pomoc prosi kobieta jest wręcz przeciwnie .
Mimo wszystko witam na forumJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Zauważyłem pewną zależność. Jeśli facet poprosi o pomoc przy jakiejś pracy automatycznie jest zje..ny i odsyłany do wyszukiwarki, gdy o pomoc prosi kobieta jest wręcz przeciwnie .
Mimo wszystko witam na forum
Comment
-
-
Ana25 - daj znać jak rozwinie się sprawa Twojej pracy. Miło będzie poznać efekty pomocy.
No i witajBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Witam kolejna kobietę na forum
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesshlangie to pies na babyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ło matko - coraz więcej kobiet się na Forum robi Ana> jak napiszesz, że warzysz piwo i jesteś samotna, to z pewnością jeszcze więcej Forumowiczów zechce Ci nieść pomoc nie tylko magisterską A tak na poważnie, witam i życzę owocnej bytności tutajCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment