Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Witam!!
Collapse
X
-
-
-
w mordę dostałem dwa razy. raz, bo jako nastolatek rzucałem grudami ziemi za płot, aż kogoś trafiło i nie wytrzymał drugiego razu już nie pamiętam, ale na pewno nie w knajpie. może problemem jest ten gość, a nie knajpa
a dresów wogóle nie trawię!Last edited by e-prezes; 2006-06-13, 22:05.
Comment
-
-
Witam forumowiczkę
Baw sie dobrze i warz dzielnie
Muszę to powiedzieć.....jejku..jejuniu..kolejna babaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Witaj
No nareszcie jakiś w sekcji Krakowskiej.
Ja też tak jak Ty narazie jestem "winny" i przymierzam się do I warki.
Moj propozycja na żeńskiego LajboCKa to LajfoCKa.
Ps. Ciekawe czy będzie (tradycyjny) problem z frekwencją jak zgłosisz się na spotkanie?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaMoj propozycja na żeńskiego LajboCKa to LajfoCKa.
Ps. Ciekawe czy będzie (tradycyjny) problem z frekwencją jak zgłosisz się na spotkanie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ifonka_86To aż tak mało kobiet jest na tym forum??
Witaj.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment