Witam wszystkich bardzo serdecznie jakiś czas temu odkryłem tą wspaniałą stronę. Dojrzałem do tego aby napsiac swój pierwszy post tutaj no i oczywiście jak kultura nakazuje, zaczynma od przedstawienia się, nazywam się Maciek pochodzę z Lublina, jeśli będa jakieś dodatkowe pytania z chcęcią odpowiem na browar.biz przyciągnęłą mnie chcęć stworzenia własnego piwa [chociaż dalej jakoś niemogę się zebrać w sobie ] widze iż jest tu nas dość spora ilośc amatorów złocistego płynu. Trochę się rozpisałem.... gdyby co zarpaszam na pw lub na spotkanie przy kuflu
Dzieńdoby cześć i czołem
Collapse
X
-
Witaj!
A próbowałeś już domowego piwa? Bo ja z zamiarem uwarzenia czegoś nosiłem sie bardzo długo, ale jak w końcu spróbowałem piwa domowego CarlBerga i zobaczyłem u niego proces warzenia, to potem potoczyło się to już błyskawicznie...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
ha! czytasz mi w myślach nie próbowałem niestety a bardzo bym chciał więc jesli jakiś piwosz z lublnia i okolic chce mnie poczęstować swoim trunkiem niepogardze
no i przepraszma ale musze dodac od siebie jeszcze .... WŁOCHY MISTRZEM ŚWIATA!!!!!
odrazu mi lepiejPIWO - Płyn Intensywnego Wspomagania Organizmu
Comment
-
-
Witam serdecznie i baw się dobrzeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment