Witam prawdziwych Piwoszy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Humulus74
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.07
    • 1

Witam prawdziwych Piwoszy!

Chciałbym serdecznie pozdrowić uczestników tego wyjątkowego w internecie forum, którego tematyka jest tak bliska mojemu sercu i kubkom smakowym (choć chyba w odwrotnej kolejności)
    Jestem pod wrażeniem wiedzy jaka "przelewa się" przez ten portal i myślę, że z czasem, dzięki Wam i ja pomogę innym poznawać smaki i tajniki najwspanialszego napoju na świecie.
    Humulus74
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Witaj na forum! Zaglądaj często. Twoje zdrowie
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Horse63
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2006.06
      • 88

Junior wita juniora. Cześć

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5618

Witam serdecznie
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• lybka
          Witam Piwoszy
          lybka
          Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
          2020-06-14, 15:08
        • dadek
          Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
          dadek
          Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
          2025-01-12, 18:42
        • darekd
          Eichbaum, Cronus German Pilsner
          darekd
          Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
          Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
          2025-01-04, 01:50
        • Ahumba
          2025.01.18 - Jedlina Zdrój, Baltic Porter Day
          Ahumba
          Dla prawdziwych koneserów portera przygotowano ekskluzywną ofertę na pełne i niezwykłe celebrowanie tego dnia. Między innymi 4-daniowy obiad z degustacją Porterów leżakowanych w beczkach z różnych zakątków świata.oraz zwiedzanie browaru z degustacją piwa prosto z tanku. Koszt 400zł od osoby
          Start
          2025-01-18
          Koniec
          2025-01-18
          Adres
          Browar Jedlinka
          2025-01-03, 16:23
        • dadek
          Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
          dadek
          Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
          2024-10-17, 00:22
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...