Witam wszystkich goraco jestem tutaj pierwszy raz wiec zabardzo nie wiem o co chodzi jak jest ktos kto mnie troche zapozna z ta strona to bede bardzo wdzieczna
zagubiona na stronie:)
Collapse
X
-
Witaj, Twoje zdrowie
Tak, zapoznanie się z nawigacją zabiera trochę czasu, a wypełnienie profilu bardzo pomaga w zawieraniu nowych znajomości. Dzięki temu dowiemy się o Tobie czegoś więcej.
Miłej zabawy na forum
Comment
-
-
Witaj serdecznie. Jak masz jakies konkretne pytania służe pomocą, choć obecnnie dysponuję niewielką ilością czasu, więc na odpowiedź możesz troszkę poczekać. Jakby co, to wyślij mi PW (tzn. Prywatną Wiadomość, górny róg strony, oznaczona kopertką)Last edited by Maggyk; 2006-08-07, 18:26.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Witaj savanti29.
Poradzisz sobie z czasem, więc głowa do góry. A co do problemów - patrz post Maggyk'a.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Witaj.
Aby wypełnić profil kliknij na brodatego faceta w okularach. A tak poza tym, prośba o używanie znaków przestankowych oraz polskich liter. Działa tutaj pewna grupa nacisku, która naciska na poprawnośc gramatyczną i ortograficzną postów.
Acha. I nie zaglądaj na początek do działu Polityka. Tam nasi sympatyczni koledzy pokazują swe gorsze oblicza.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika savanti29Witam wszystkich goraco jestem tutaj pierwszy raz wiec zabardzo nie wiem o co chodzi jak jest ktos kto mnie troche zapozna z ta strona to bede bardzo wdzieczna
Comment
-
Comment