Witam jestem Gorzowa ,lubię pić piwo( jak wszyscy tu) trafiłem do was przez przypadek a mianowicie kolega poleciłmi żebym spróbował zrobić sam piwo i polecił mi sklep Biowinu i te piwko , BAVARIAN LAGER-COOPERS http://www.biowin.pl/?bio=1&lang=pol...60733a4f52996c zrobiłem tak jak instrukcja pisze (pracuję dopiero jeden dzień) i zaczełem szukać w internecie coś na temat produkcji piwa i znalazłem wasze forum i jestem z czego się bardzo cieszę , może przy okazji ktoś wypowie się na temat tego piwka lub poleci na drugie podejście jakieś inne ,pozdrawiam Robert.
Witam wszystkich smakoszy
Collapse
X
-
Załóż naljepiej temat w dziale Twoje Warzenie i opisz dokładnie wzorem innych domowych piwowarów jak robiłeś to piwo. Tam też forumowicze uwzględnią swoje uwagi. Dodaj też, jeżeli chcesz Twój mikrobrowar do tej listy a jeżeli masz swoja etykietę piwna to zastanów się nad propozycją kolekcjonerów z tego tematu. Szczególnie warto wysłać mailem własny wzór etykiety sopiście, gdyż umieszcza je w swoim gigantycznym katalogu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robert75nDziękuję za miłe przyjęcie a może ktoś coś powie na temat tego piwa co nastawiłemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment