Całkiem niedawno odzwiedziłem tą stronkę i zostanę tu na dłużej. Jestem z Bielska - Białej, pozdrawiam wszystkich smakoszy i koneserów.
To sem ja, havranek
Collapse
X
-
No jestem w szoku. Profil wypełniony lepiej od nie jednego długoletniego użytkownika tego forum. Widzę że mamy podobne zainteresowania co do polskiej muzyki (ech ten czarny album Brygady).
Twoje zdrowie.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Kurcze, tak czytając twój profil pomyślałam - ten chłop pasuje na tym forum jak ulał. Za to wypiję zdrowię Krakowiakiem, jak tylko dojdę do domku A no i witajŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Witam - miłego piwkowania z browar.biz'em.
Za Kult i Kryzys masz u mnie plusa...
Twoje zdrowie - Janów rulez!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaKult to u mnie Stalin a Kryzys to PRL i PiS
Piszesz o tym co kojarzy Ci się ze słowami "kult" i "kryzys", czy też tak interpretujesz twórczość ww. zespołów rockowych? Jeśli to drugie, to rozwiń myśl proszę, bo chociaż znam dobrze ich dyskografię, to nijak nie kumam - skąd takie skojarzenia...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Ten Janów Mysłowicki? Byłem niedawno na OFF Festiwal. Ogólnie O.K. - ale Piwo (tzn. Tyskie i Miller - fuj) trzeba było pić w klatce. tzn było wyznaczone miejce do picia i np. na kapelę nie dało się patrzeć z browarkiem w ręku. Funny...
Comment
-
Comment