ehm dzięki za miłe słowa! któż by pomyślał że świat może być tak mały cieszę się, że miło Kolega wspomina koncert pod batutą mojego Taty - ja również kiedy mam okazję grać z Nim jako solista odczuwam zawsze dużą przyjemność artystyczną
przedstawienie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Muttahstrach pomyśleć co by było, gdyby pojawiła się Muttahówna witam i Twoje
Ale najpierw możesz ją po prostu na spotkanie przyprowadzić, żeby stwierdziła, czy w ogóle ma chęć dołączać do piwnego towarzystwa
Do zobaczenia za parę tygodni naCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzKto się spotka przy piwie to przy piwie ,a kto przy winie ten przy winieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelO, przepraszam, za każdym razem, kiedy jestem na Górnym Śląsku piję tylko piwo (lub herbatkę ) - mam świadków! Poza tym Muttah spowodował już taki rumor na Forum, że nic tylko lany porter na taką okazjęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPoza tym Muttah spowodował już taki rumor na Forum, że nic tylko lany porter na taką okazję
a odnośnie lanego portera, to chyba tylko w tej chorzowskiej knajpie opisywanej przez kol. adama16, bo niestety pewnie nigdzie indziej takiego specjału nie uświadczysz...sam chyba się wybiorę skosztować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Muttahhm, rumoru spowodować nie chciałem, chyba wymknął się spod kontroli i samoistnie zagraża teraz stabilności forumowych dyskusji
a odnośnie lanego portera, to chyba tylko w tej chorzowskiej knajpie opisywanej przez kol. adama16, bo niestety pewnie nigdzie indziej takiego specjału nie uświadczysz...sam chyba się wybiorę skosztowaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment