ehm dzięki za miłe słowa! któż by pomyślał że świat może być tak mały cieszę się, że miło Kolega wspomina koncert pod batutą mojego Taty - ja również kiedy mam okazję grać z Nim jako solista odczuwam zawsze dużą przyjemność artystyczną
Witaj Muttah, jak nowego Forumowicza niebędącego przedstawicielem płci "pięknej", to wiele osób Cię przywitało => gratuluję i życzę owocnego pobytu na browarze...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
strach pomyśleć co by było, gdyby pojawiła się Muttahówna witam i Twoje
Byliby jeszcze milsi i uprzejmiejsi aniżeli w stosunku do Ciebie
Ale najpierw możesz ją po prostu na spotkanie przyprowadzić, żeby stwierdziła, czy w ogóle ma chęć dołączać do piwnego towarzystwa
Do zobaczenia za parę tygodni na
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Kto się spotka przy piwie to przy piwie ,a kto przy winie ten przy winie
O, przepraszam, za każdym razem, kiedy jestem na Górnym Śląsku piję tylko piwo (lub herbatkę ) - mam świadków! Poza tym Muttah spowodował już taki rumor na Forum, że nic tylko lany porter na taką okazję
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
O, przepraszam, za każdym razem, kiedy jestem na Górnym Śląsku piję tylko piwo (lub herbatkę ) - mam świadków! Poza tym Muttah spowodował już taki rumor na Forum, że nic tylko lany porter na taką okazję
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Poza tym Muttah spowodował już taki rumor na Forum, że nic tylko lany porter na taką okazję
hm, rumoru spowodować nie chciałem, chyba wymknął się spod kontroli i samoistnie zagraża teraz stabilności forumowych dyskusji
a odnośnie lanego portera, to chyba tylko w tej chorzowskiej knajpie opisywanej przez kol. adama16, bo niestety pewnie nigdzie indziej takiego specjału nie uświadczysz...sam chyba się wybiorę skosztować
hm, rumoru spowodować nie chciałem, chyba wymknął się spod kontroli i samoistnie zagraża teraz stabilności forumowych dyskusji
a odnośnie lanego portera, to chyba tylko w tej chorzowskiej knajpie opisywanej przez kol. adama16, bo niestety pewnie nigdzie indziej takiego specjału nie uświadczysz...sam chyba się wybiorę skosztować
Jak ktoś zajrzy do Jicina, to w okolicy jest jeziorko pod Jinolicami z sezonowo działającymi kempingami i w kilku budach prostymi klasycznymi piwkami. Ale wystarczy niezbyt długi spacerek 2km żeby napić się świetnego piwa z Lomnic. ...
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
Dolnofrankoński Würzburg to bardzo ładne, stare miasto nad Mainem z wieloma zabytkami. Mieszka tu około 130 tyś. ludzi, jednak jak na Bawarię browarów tu bardzo mało bo tylko dwa. I oba są zlokalizowane na lewym brzegu Main, dokładnie po dwóch przeciwnych stronach górującej na wzgórzu...
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Comment