Witam wszystkich ktorzy mniej lub bardziej lubią piwo (oraz całą resztę) Mam na imię Jacek, jestem z Wrocławia... no to chyba tyle o mnie... A co do moich preferencji piwnych Carlsberg rządzi... chyba że któryś z kumpli stawia co innego
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Witaj, z profilu wynika, że jesteś piwowarem ale nie do końca przekonuje (przynajmniej mnie). To jak to w końcu jest? Warzysz czy nie?
Może źle sie wyraziłem... jeszcze nie jestem piwowarem ale zaczynam dlatego napisalem każde piwo które uda mi sie uwarzyc... jesli się uda.. sorry za nieścisłość
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MasteerBeer
Może źle sie wyraziłem... jeszcze nie jestem piwowarem ale zaczynam dlatego napisalem każde piwo które uda mi sie uwarzyc... jesli się uda.. sorry za nieścisłość
Teraz jasne Jakbyś zamierzał warzyć to pytaj o szukaj informacji w opracowaniach piwowarskich i w Kołysce Piwowarskiej - tam na większość pytań już są odpowiedzi a jakby czegoś nie było to załóż nowy temat i podziel się tym, co Cię trapi.
Wrocławianin Witay zatem, Twoje Zdrowie
Jeśli chcesz się rozwijać to sekcja wrocławska zaprasza do cotygodniowych spotkań przy piwie w naszych ulubionych miejscach : Lamus-ie i Instytucie; rozwiniesz się w degustacji Primatorów i Bartka
Pozdrawiam
Wrocławianin Witay zatem, Twoje Zdrowie
Jeśli chcesz się rozwijać to sekcja wrocławska zaprasza do cotygodniowych spotkań przy piwie w naszych ulubionych miejscach : Lamus-ie i Instytucie; rozwiniesz się w degustacji Primatorów i Bartka
Pozdrawiam
Dziękuję za zaproszenie... Jesli tylko znajde troche czasu to z przyjemnością wpadne
Lekki organiczny koncernowy pilsik. Alko 4,2% a IBU 25.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - złoty jasny.
Aromat - zbożowość z nutą ziołową.
Smak - słodkawa słodowość, lekko żołędziowe...
Comment