Witam wszystkich ktorzy mniej lub bardziej lubią piwo (oraz całą resztę) Mam na imię Jacek, jestem z Wrocławia... no to chyba tyle o mnie... A co do moich preferencji piwnych Carlsberg rządzi... chyba że któryś z kumpli stawia co innego
Siemanko!
Collapse
X
-
Witaj!
Gwarantuję Ci, że w Polsce dostępne sa duuuuuuuuuuuuuuuuuużo lepsze piwa, niż Carlsberg, Tyskie, Lech i Żywiec, które tak bardzo preferujesz.
Poszukaj, spróbuj. Będziesz miło zaskoczony!"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
-
-
Pytanko
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Witaj, z profilu wynika, że jesteś piwowarem ale nie do końca przekonuje (przynajmniej mnie). To jak to w końcu jest? Warzysz czy nie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MasteerBeerMoże źle sie wyraziłem... jeszcze nie jestem piwowarem ale zaczynam dlatego napisalem każde piwo które uda mi sie uwarzyc... jesli się uda.. sorry za nieścisłość
Comment
-
-
Wrocławianin Witay zatem, Twoje Zdrowie
Jeśli chcesz się rozwijać to sekcja wrocławska zaprasza do cotygodniowych spotkań przy piwie w naszych ulubionych miejscach : Lamus-ie i Instytucie; rozwiniesz się w degustacji Primatorów i Bartka
Pozdrawiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneWrocławianin Witay zatem, Twoje Zdrowie
Jeśli chcesz się rozwijać to sekcja wrocławska zaprasza do cotygodniowych spotkań przy piwie w naszych ulubionych miejscach : Lamus-ie i Instytucie; rozwiniesz się w degustacji Primatorów i Bartka
Pozdrawiam
Comment
-
-
Ja również witam kolegę ze „zdolnego miasta” pozdrawiam
Comment
-
Comment