Witam wszystkich miłośników dobrego piwa...jestem wojteq, będę tu zaglądał częściej i mam nadzieję że (właściwie jestem pewien) dowiem się wiele o dobrych piwkach..a wszczególności gdzie można takie nabyć lub skosztować bo jak na moje oko wybór w sklepach (na Śląsku przynajmiej) i w pubach jest niewielki.. aha i dzięki dla mojego kumpla Huberta (jaki masz nick Hubi?) za polecenie tego serwisu..thanks
witam
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojteqWitam wszystkich miłośników dobrego piwa...jestem wojteq, będę tu zaglądał częściej i mam nadzieję że (właściwie jestem pewien) dowiem się wiele o dobrych piwkach..a wszczególności gdzie można takie nabyć lub skosztować bo jak na moje oko wybór w sklepach (na Śląsku przynajmiej) i w pubach jest niewielki.. aha i dzięki dla mojego kumpla Huberta (jaki masz nick Hubi?) za polecenie tego serwisu..thanksBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Witam i ja. Szkoda, że Hubi już Ci nie powiedział, że mile widziany jest tu wypełniony profil. A co do piwa to z pewnością zdobędziesz tu informacje na jakich Ci zależyJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Witam, miłej zabawy i dobrego piwa życzę... Twoje !!
A profilek w międzyczasie wzorcowo się wypełnił! Tylko czemu z CapsLockiemWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment