JESTEM FACETEM W WIEKU 43 ROCZKÓW ZAWÓD GASTRONOM OBECNIE PROWADZĘ BYŁY BAR "JĘDRUŚ"A OBECNIE "GOSPODA STAROPOLSKA"-DUSZNIKI ZDRÓJ UL.KŁODZKA 36 KOŁO ZIELEŃCA KTOŚ KIEDYŚ WYRAZIŁ SIĘ NIEZBYT POZYTYWNIE O TYM LOKALU ZAPRASZAM PIWOSZY NA INSPEKCJĘ WYSTRÓJ ZMIENIONY MENU TANIE SMACZNE MIŁA SWOJSKA ATMOSWERA MŁODA ZAŁOGA A JA TRZYMAM NAD TYM PIECZĘ ORAZ PRZYGOTOWUJĘ TE PYSZNOŚCI
przedstawiam wam WOJTECKIEGO
Collapse
X
-
Witaj! A jakie masz piwo, zapraszając na inspekcję?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
FCJP Żyje
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtecki... MIŁA SWOJSKA ATMOSWERA- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojteckiKTOŚ KIEDYŚ WYRAZIŁ SIĘ NIEZBYT POZYTYWNIE O TYM LOKALULast edited by Shlangbaum; 2006-09-20, 00:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli chodzi Ci o ten post Krzysia, to się mu nie dziwię Tyskie i Lech nie są szczytem szczęścia wymagającego piwosza Podajesz może dodatkowo Lecha grzanego z sokiem ?
Comment
-
Comment