Jestem z Warszawy kocham pić piwo nie którzy mi mowią że jestem żłop bo potrafie troche wypić (w szczególności browarów ). Dla mnie dzień bez piwa to dzień smutny i przykry. Mieszkam w stolicy więc na pierwszym miejscu stawiam browar Mocny Warszawiak piwo większości nie smakuje ale mi przypadło do gustu no i królewskie . Pewnie po tej wypowiedzi będziecie mnie uważać za alkoholika albo rozbujnika wcale tak nie jest nigdy nie miałem kłopotów z prawem . Kocham muzyke hip-hop i reege . Mam 18 lat.
Witam Lolo z tej strony... :)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lolo1988Jestem z Warszawy kocham pić piwo nie którzy mi mowią że jestem żłop bo potrafie troche wypić (w szczególności browarów ). Dla mnie dzień bez piwa to dzień smutny i przykry. Mieszkam w stolicy więc na pierwszym miejscu stawiam browar Mocny Warszawiak piwo większości nie smakuje ale mi przypadło do gustu no i królewskie . Pewnie po tej wypowiedzi będziecie mnie uważać za alkoholika albo rozbujnika wcale tak nie jest nigdy nie miałem kłopotów z prawem . Kocham muzyke hip-hop i reege . Mam 18 lat.
Wydaje mi się, że do osiemnastu lat troszeczkę Ci jednak brakuje.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Lolo witaj
A teraz:
1. żartobliwy ton-odczytany
2. terroryści z FCJP istnieją...naprawdę
3. dysleksja i żyrafy nie istnieją
Last edited by kot_z_cheshire; 2006-10-27, 20:02.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Witam serdecznie na forum
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lolo1988Powiem to tak jestem dyslektykiem
PS
Ja, kiedy miałem problemy z ortografią i gramatyką, to kazali mi w szkole robić więcej ćwiczeń niż inne dzieci i wyleczyłem się z dys- czegoś tam w mgnieniu oka. Dyslekcja i dysortografia nie isntieją.Last edited by Shlangbaum; 2006-10-29, 21:47.
Comment
-
Comment