Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • matys1980
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.12
    • 2

Witam wszystkich

Jestem stosunkowo młodym piwowarem i zrobiłem dopiero 9 wareczek i wszystkie z "gotowców". Jest to moim hobby. A ponieważ robi się to bardzo szybko i bardzo szybko można konsumować to nie zabieram się za co innego...Może ktoś wie gdzie są najtańsze "gotowce" bo na razie najtaniej kupowałem w biowinie-ale może ktoś wie gdzie jest taniej?????Prosze o odpow. na mateos26@o2.pl

Related Topics

Collapse

• ignacyk
    Witam wszystkich
    ignacyk
    Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
    2023-07-17, 14:52
  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Wowczyniecka 196, Good Brewery.
    bastion
    Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
    Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.

Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
    Położony...
    2022-10-28, 20:21
  • Grzegorz_D
    Witam wszystkich forumowiczów.
    Grzegorz_D
    Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
    2018-09-23, 22:03
  • Wojti4
    witam wszystkich
    Wojti4
    Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
    Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
    2018-03-09, 12:22
  • matys1980
    Witam wszystkich
    matys1980
    Jestem stosunkowo młodym piwowarem i zrobiłem dopiero 9 wareczek i wszystkie z "gotowców". Jest to moim hobby. A ponieważ robi się to bardzo szybko i bardzo szybko można konsumować to nie zabieram się za co innego...Może ktoś wie gdzie są najtańsze "gotowce" bo na razie...
    2006-12-07, 11:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...