Witam z Olesnicy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arek-m
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.12
    • 43

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Witam nowego kolegę, chciałabym nieśmiało zauważyć, że wszyscy Cię grzecznie witają, natomiast to Ty wchodzisz w nasze środowisko, więc trochę nie na miejscu jest dyktowanie swoich "reguł", skoro my mamy inne Przestań się kłócić o głupie słówko i zajmij się czytaniem interesujących Ciebie rzeczy i pisaniem również Twoje
    witaj Marusiu
    ależ nawet przez mysl mi nie przeszło aby dyktować cokolwiek komukolwiek na tym forum
    nie kłócę sie o głupie słówko, tylko się bronie
    faktycznie jestem na tym forum od niedawna i mogę popełniac błędy
    na pewno jednak nie zmienię siebie (nie zacznę krakać jak to mi tu już zaproponowano) tylko dlatego, że chcą tego osoby, które nawet mi się nie przedstawiły, których roli na tym forum nie znam...
    zaglądając na to forum zajmuję się przede wszystkim czytaniem interesujących mnie rzeczy ...
    pozdrawiam

Comment

• arek-m
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2006.12
      • 43

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
      Nie chwal się tylko podaj adres w profilu. A co do forów to rzeczywiście zawsze są jakieś zwyczaje lub manieryzmy i lepiej się do nich stosować. Wejdź chodź by na żeglarskie i spróbuj napisać cokolwiek, nawet najbardziej ciekawego, nie przedstawiając się z imienia i nazwiska. Zobaczysz co to "miłe" przywitanie.
      witaj
      nie podałem adresu forum, ponieważ w większości takie praktyki są niemile widziane...

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arek-m
        ...tylko dlatego, że chcą tego osoby, które nawet mi się nie przedstawiły, których roli na tym forum nie znam...
        No dalej nie rozumiesz Ty jesteś nowy, to Ty się przedstawiasz. Reszta ma wypełnione profile, z którymi można się zapoznać
        Po za tym, co to znaczy "role" - my wszyscy tworzymy to forum, jeśli będziesz chciał, żeby każdą rzecz, z którą się nie zgadzasz negocjował z Toba Admin, to sorry...
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• arek-m
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2006.12
          • 43

No dalej nie rozumiesz Ty jesteś nowy, to Ty się przedstawiasz. Reszta ma wypełnione profile, z którymi można się zapoznać
          Po za tym, co to znaczy "role" - my wszyscy tworzymy to forum, jeśli będziesz chciał, żeby każdą rzecz, z którą się nie zgadzasz negocjował z Toba Admin, to sorry...
          Szanowna Marusiu
          z czymże ja się nie zgadzam?...chyba tylko z tym, że za każdym razem jak odwiedzam te forum, czekają już na mnie kąśliwe uwagi...
          ja naprawdę chcę spokojniutko goscić na tej stronce- to wszystko
          prawdą jest, że nie zwrócił mi jeszcze uwagi administrator, który jest dla nowego forumowicza podstawowym autorytetem
          proszę więc o odrobinke spokoju w tym przedświatecznym okresie- tak mnie jakoś naszło na miłość heheh
          pozdrawiam

Comment

• arek-m
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2006.12
            • 43

wiesz Marusiu, ja niezbyt lubię w ten sposób rozmawiać z kobietami...
            wolę prowadzić z Wami miłe rozmowy
            może kiedyś wpadniemy na siebie w którymś z wrocławskich lokali
            masz jakiś ulubiony?

Comment

• kony
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.08
              • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arek-m
              szczerze mówiąc jestem zaskoczony 'tak miłym powitaniem' nowego forumowicza...
              Nie miałem złych intencji. Poprostu zasygnalizowałem to co później jeszcze wielokrotnie przekazywali Ci inni forumowicze. Zwrot "pifko" albo nawet lepiej "piffo" ma bardzo zacne korzenie - otóż zwrotu takiego używali "Fachowcy" duetu Friedmann-Kofta. Ale to było dawno. Teraz zwrot ten jest nadużywany przez młodsze pokolenie wraz z całym szeregiem innych dziwnych tworów na wszelkich forach i czatach. I my tutaj mówimy temu stanowcze NIE. Nikt Cię za to z tąd nie wygoni ani nie zbanuje ale... zresztą sam widzisz jak jest.

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Przecież miło rozmawiamy

Wrocław w każdy piątek spotyka się na piwku w Lamusie, Armine lub Instytucie - zapraszamy
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• arek-m
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2006.12
                  • 43

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
                  Nie miałem złych intencji. Poprostu zasygnalizowałem to co później jeszcze wielokrotnie przekazywali Ci inni forumowicze. Zwrot "pifko" albo nawet lepiej "piffo" ma bardzo zacne korzenie - otóż zwrotu takiego używali "Fachowcy" duetu Friedmann-Kofta. Ale to było dawno. Teraz zwrot ten jest nadużywany przez młodsze pokolenie wraz z całym szeregiem innych dziwnych tworów na wszelkich forach i czatach. I my tutaj mówimy temu stanowcze NIE. Nikt Cię za to z tąd nie wygoni ani nie zbanuje ale... zresztą sam widzisz jak jest.
                  witaj
                  rozumiem to doskonale i tak jak już później napisałem, udzielając sie 'na poważnie', naturalnie, że będę pisał 'po polsku', ale jeżeli kiedys zdarzy mi się przelewać tutaj swe milutkie z tym napojem wspomnienia- użyję słowa 'piFko', bo tak je lubię
                  pozdrawiam

Comment

Przetwarzanie...
                  X