Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
siemka witam piwoszy z całej polski
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika steryd203to zle sie wydaje i nierobcie ze mnie koksiarza bo to jes smiech co pisza niektorzy a ogolnie to jest forum piwoszy a nie filozofów polonistow itp
Witaj, nie dawaj się i wytrzymaj jak najdłużejGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No ja co prawda późno, ale też witam Steryda . Nie przejmuj się tym, co się plecie o Twoim nicku, prędzej ciesz z zainteresowania jakie nim wzbudzasz . Sporo osób Cię zapamięta. No forum dowiesz się naprawdę sporo o piwie /i nie tylko/ i rozszerzysz swoje zainteresowania. Miłej zabawy!.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikOgólnie tak, ale filozofów też tu znajdziesz, grunt to nie przejmować się i napić się czegoś dobrego
Witaj, nie dawaj się i wytrzymaj jak najdłużej
Comment
-
-
Witaj kulturysto.
Fakt, nie przejmuj się komentarzami na temat swojego nicka, za to uwagami na temat sposobu pisania jak najbardziej. Używanie polskich liter oraz stosowanie się do zasad ortografii, interpunkcji i gramatyki to wcale nie jest obciach, ale szacunek dla współforumowiczów.
Twoje zdruffkoToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika steryd203becik wiesz co? ja sie nieprzejmuje ale denerwuje mnie takie gadanie a szczegolnie dlatego, ze nic o mnie nie wiedzą a ogólnie jes spoko i niemam zamiaru likwidowac tutaj profilu pozdrawiam 3m sieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Coście się chłopaki uwzięli tak na tę pisownię. To nie wystarczy już, że jeden wskaże zasady, jakimi się kierujemy na tym forum, zaraz całe stadko musi na człowieka napadać. Dajcie spokój, bo to temat przywitań, a nie wygnań.
A Ciebie Sterydzie203 witam serdecznieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuzaWitaj kulturysto.
Fakt, nie przejmuj się komentarzami na temat swojego nicka, za to uwagami na temat sposobu pisania jak najbardziej. Używanie polskich liter oraz stosowanie się do zasad ortografii, interpunkcji i gramatyki to wcale nie jest obciach, ale szacunek dla współforumowiczów.
Twoje zdruffko
Nie rozumiem w ogóle co to kogo obchodzi czy bierze, czy nie?
Steryd nie przejmuj się, otwórz sobie piwo, usiądź przy komputerze i poczytaj inne tematy a ten najlepiej olejLast edited by peter007; 2007-01-08, 23:47.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuzaWitaj kulturysto.
Twoje zdruffko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWitam nowego forumowicza
PS
Branie sterydów, czy też wypijanie nadmiernych ilości piwa sprawia, że nie szanujesz języka polskiego?
za sprawą niektórych urzytkowników te forum jest najbardziej nieprzyjemnym, jakie miałem przyjemność odwiedzać...
jekim prawem krytykujesz kogoś, kogo w ogóle nie znasz?
Comment
-
-
Witam kolejną Pyrkę na forum.
Twoje zdrowie świeżo dostarczonym ciechanowskim porterem gdy wrócę z pracy. Już się nie mogę doczekać."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment