Ja tam nie jestem do niczego ani do nikogo uprzedzony...
siemka witam piwoszy z całej polski
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
-
Channel: Śląskie
-
-
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
-
Channel: Austria
-
-
Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
-
Channel: Przedstaw Się!
2020-06-14, 15:08 -
-
Witajcie
Zacząłem pare lat temu od bimbru i skusiłem się na amatorską produkcję złotego trunku. Przygotowuję się do pierwszego warzenia i ... moja kobieta wyraziła zgodę pod warunkiem, że będzie to piwo „BIO”.
Mielibyście jakieś uwagi, sugestie?
Pozdrawiam
rosjan-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment