siemka witam piwoszy z całej polski

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Ja tam nie jestem do niczego ani do nikogo uprzedzony...
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Comment

• smith_dgr
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.11
      • 3

Cześć wszystkim,
      Jestem Krzychu z dolnego śląska. Wpadłem na to forum dosyć przypadkowo i bardzo mi się tu spodobało, dlatego też postanowiłem dołączyć do grona zwolenników piwa . Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 18:42
      • dadek
        Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
        dadek
        Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
        2024-04-13, 01:37
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
        dadek
        Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
        2024-05-12, 23:57
      • lybka
        Witam Piwoszy
        lybka
        Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
        2020-06-14, 15:08
      • rosjan
        Siemka ;)
        rosjan
        Witajcie
        Zacząłem pare lat temu od bimbru i skusiłem się na amatorską produkcję złotego trunku. Przygotowuję się do pierwszego warzenia i ... moja kobieta wyraziła zgodę pod warunkiem, że będzie to piwo „BIO”.
        Mielibyście jakieś uwagi, sugestie?
        Pozdrawiam
        rosjan
        2020-03-04, 17:54
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...