jestem z poznania i jak praktycznie kazdy lubie sobie wypic piwko czasem 8 bo wiecej to niebardzo, kolekcjonuje puszki po piwkach narazie przez 4miechy mam ponad 45 kazda inna i ciagle rosnie ta ilosc pozdrawiam
siemka witam piwoszy z całej polski
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWitam nowego forumowicza
PS
Branie sterydów, czy też wypijanie nadmiernych ilości piwa sprawia, że nie szanujesz języka polskiego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika steryd203dobre dobre ale kto powiedzial ze ja biore sterydy?? mam takie pseudo poprostu bo sie interesuje kulturystyka
Życzę powodzenia w kolekcjonowaniu puszek.
...że ja nie wpadłem na nick "burak", będąc smakoszem ćwikły z chrzanemW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika steryd203a moja wina ze tak mnie przezwali ? ja do tego nic niemam i takie pseudo moze byc jak dla mnieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
skoro tak mówisz, to przyjmuję, że nie jesteś małym mózgiem faszerującym się sterydami by sobie 'buły' wyrobić lecz normalnym trenujacym kolesiem jak Chris Wyjaśniam więc, że zależy nam na tym, żebyś używał sterydzie polskich znaków diakrytycznych na forum, bo kiedy ich nie użwasz, to przeglądarka na forum ma trudności z odnajdywaniem fraz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaumskoro tak mówisz, to przyjmuję, że nie jesteś małym mózgiem faszerującym się sterydami by sobie 'buły' wyrobić lecz normalnym trenujacym kolesiem jak Chris Wyjaśniam więc, że zależy nam na tym, żebyś używał sterydzie polskich znaków diakrytycznych na forum, bo kiedy ich nie użwasz, to przeglądarka na forum ma trudności z odnajdywaniem fraz.
Tylko kolego Shlangbaumie - zdanie zaczyna się z DUŻEJ litery! Jak już chcesz pouczać!
A kolegę steryda serdecznie witam!
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaumżebyś używał sterydzie polskich znaków diakrytycznych na forum, bo kiedy ich nie użwasz, to przeglądarka na forum ma trudności z odnajdywaniem fraz..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotPseudo raczej nie bierze się z niczego.Tak mi się wydaje.
Comment
-
Comment