WITAM serdecznie i ja z Wrocławia . Jak już Gwiazda zaakcentowała, mamy tu całkiem silną grupę . Zyczę Wam tego samego /ahh te dobre maniery /,a Tobie, żebyś się szybciej zdecydował na warzenie niż ja . Twoje Zdrowie Warszawiaku
Opisz swoje dokonania piwowarskie - od postanowienia po degustację.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26
O Matko!!! Zejdźmy ze mnie może co?
Bo Browarmistrz się wkurzy..W końcu to jego post
Takie działanie określane jest na forach anglojęzycznych jako "thread hijacking", co w wolnym tłumaczeniu oznacza "porywanie wątku/posta". Tym niemniej nie mam nic przeciwko lekko ( ) odbiegającej od tematu dyskusji. Wasze
Ostatnia zmiana dokonana przez Browarmistrz; 2007-01-14, 00:53.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browarmistrz
Takie działanie określane jest na forach anglojęzycznych jako "thread hijacking", co w wolnym tłumaczeniu oznacza "porywanie wątku/posta". Tym niemniej nie mam nic przeciwko lekko ( ) odbiegającej od tematu dyskusji. Wasze
Ale..jak to mówią: wszystko wolno ale nie wszystko wypada
no to ma większy sens,żę na to nie wpadłem Browarmistrzu czy potwierdzasz tą teorię?
W rzeczy samej - najlepiej ująć to w tak subiektywne odczucie: wlewamy w siebie, nazwijmy to dyplomatycznie, 'odpowiednią' ilość chmielowego (choć, jak wiadamo, nie zawsze chmielonego) trunku, a jest to podstawowa technika w rodzimej sztuce walki, jaką od lat praktykuję - a zwię się ona Browar-Do (oryginalna nazwa japońska), czyli Droga Piwa. Zatem tytuł Browarmistrza przyznałem sobie całkowicie autorytarnie, jako rzekomy proto-adept Jedynej Drogi I tu, ku uciesze wszystkich, zawołam - i Ty możesz zostać browarmistrzem/browarmistrzynią
Ostatnia zmiana dokonana przez Browarmistrz; 2007-01-15, 20:36.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browarmistrz
W rzeczy samej - najlepiej ująć to w tak subiektywne odczucie: wlewamy w siebie, nazwijmy to dyplomatycznie, 'odpowiednią' ilość chmielowego (choć, jak wiadamo, nie zawsze chmielonego) trunku, a jest to podstawowa technika w rodzimej sztuce walki, jaką od lat praktykuję - a zwię się ona Browar-Do (oryginalna nazwa japońska), czyli Droga Piwa. Zatem tytuł Browarmistrza przyznałem sobie całkowicie autorytarnie, jako rzekomy proto-adept Jedynej Drogi I tu, ku uciesze wszystkich, zawołam - i Ty możesz zostać browarmistrzem/browarmistrzynią
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Piwna Sprawa świętuje 10 urodziny!
Zapraszamy na dwudniową imprezę urodzinową 25 i 26 października. Czeka na Was mnóstwo atrakcji, świetna muzyka i oczywiście pyszne piwo!
Więcej szczegółów już wkrótce.
12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 26-28 marca, na Stadionie Legii Warszawa, w krytej strefie VIP.
Jak było na 11 festiwalu? Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-L6RQIWnoUg
Comment