Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów ciesze się że jestem wsród was, mam 29 lat, pracuje i każdą wolną chwilę uwielbiam spędzać przy szklanicy wiadomo z czym.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów ciesze się że jestem wsród was, mam 29 lat, pracuje i każdą wolną chwilę uwielbiam spędzać przy szklanicy wiadomo z czym.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Mając pod ręką Mirka z jego supersklepem,wcale się nie dziwię,że każdą wolną chwilę w ten sposób spędzasz
Witam Forumowiczów!
Ja jestem z okolic Lublina. Piwo interesuje mnie wyłącznie w aspekcie jego picia; nie kolekcjonuję różnych gadżetów. Lubię przede wszystkim czeskie, z Pilsnerem na czele (acz trzeba przyznać, że jest dość nierówny, zwłaszcza pod postacią keg), a z rzadziej dostępnych ostatnio bardzo pozytywne wrażenie zrobiły na mnie piwa browaru Svyturys. Z kolei największe browarnicze nieporozumienie to dla mnie Smadny Mnich.
I jeszcze dość istotna uwaga: jestem bardzo początkującym smakoszem, jednak swoją skromną statystykę mam zamiar sukcesywnie poprawiać z uwagi na bliskość pewnego sympatycznego sklepu na Tumidajskiego
Comment