Witam serdecznie z Lublina !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sandacz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.01
    • 345

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    No to ciebie zmartwię. Pilsner Urquell pity w Polsce pochodzi z Tych a nie czeskiego Pilzna.
    Wiem że Pilsner sprzedawany w Polsce pochodzi z Polski. Ale marka jest czeska.

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Wrocław, Al. Architektów 8a, Piwarium [zamknięte]
      Shedao
      Świeża sprawa, sklep otwarty pół godziny temu Dziś czynny od 14 do 21, dam znać, jak się wywiem jaki jest plan na regularne godziny.

Sklep z piwem na Nowych Żernikach, w pobliżu stadionu miejskiego, czyli w okolicy, gdzie raczej za wiele dobrego piwa się nie uświadczyło....
      2020-11-06, 14:45
    • Konrad2991
      Witam serdecznie
      Konrad2991
      Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
      2020-03-25, 14:20
    • Andrzej2025
      Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
      Andrzej2025
      Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
      2025-01-28, 14:19
    • majorrush
      prośba o identyfikację kufla
      majorrush
      Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
      2024-02-26, 22:21
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 20:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...