Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Magdallena
a że jestem na urlopie (aż do 7 lutego) to moge się piwka napic w ciągu dnia
Ja też mam taką możliwość.. choć nie dlatego że na urlopie jestem..
Jednakże trza z rozwagą bo ten mały bobas co jest w moim profilu tylko patrzy i się uczy
Ja też mam taką możliwość.. choć nie dlatego że na urlopie jestem..
Jednakże trza z rozwagą bo ten mały bobas co jest w moim profilu tylko patrzy i się uczy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Magdallena
Dzieci sa najwspanialszymi istotami pod słońcem
Sle ucalowania dla Kamilka
ps.. czy to tylko sie o piwach rozmawia czy o czyms innym tez mozna?
pytam bo nowa jestem
Kamil dziękuje
A zdziwiłabyś się o czym można tutaj rozmawiać i o czym rozmawia
Jedyne ryzyko że możesz w przechmielinach wylądować..
Ale z pewnością nie będzie tak źle
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26
Kamil dziękuje
A zdziwiłabyś się o czym można tutaj rozmawiać i o czym rozmawia
Jedyne ryzyko że możesz w przechmielinach wylądować..
Ale z pewnością nie będzie tak źle
Boje sie ze jakas gafę strzelę...
i juz zadaje pytanie.... w czym moge wylądowac????
uparte babsko ze mnie jest
Ten dział jest działem wylotowym dla tematów/postów które na forum nie powinny sie znależć. Tematy/posty które tu wylądują są usuwane automatycznie po 14 dniach. W tym czasie każdy zainteresowany może się zapoznać z ich treścią.
Dzień dobry,
szukam informacji lub namiaru gdzie mógłbym coś znaleźć na temat browaru we wsi Kossocice. W katastrze Galicyjskim rok 1850 jest podpisany na mapie, znalazłem też o nim wzmiankę w jakimś spisie ale to tyle. Budynek istnieje do dziś. Dziś to dzielnica Krakowa.
pozdrawiam...
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Gdy miałem 8 lat trafiłem do chmielarni - przedwojennego budynku, do którego przywożono ciężarówki świeżo zerwanego chmielu (plantację też mi pokazano) - na końcu cyklu produkcyjnego była prasa wysoka na jakieś 6-8 metrów (czyli jej góra tkwiła gdzieś w otworze sufitu), która wtłaczała...
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
Comment