Czolem
tutaj tez trafilem - zbieram informacje jak zalozyc browar w Chinach, gdzie obecnie mieszkam,
Troche informacji dla innych o Microbrewery z USA - tam tez mieszkalem - tam zaczalem robic swoje piwa
Moze dlugi process, ale juz zalozylem i wybudowalem jedna fabryke w Chinach - nadal ja prowadze wiec miejsce na zaczecie wlasnego browaru juz jest. Przepisy sa prostrze niz w Polsce, gdyz prawie nie istnieja male czy srednie browary
Woda lokalna jest dobra, mam wlasny 42-metrowy well ( jak to jest po polsku?? - zapomnialem). Czesc urzadzen - duze kadzie ze stali nierdzewnej bedziemy produkowali sami - zreszta produkujemy inne urzadzenia z kwasowki - trzeba dac im tylko jeden i zrobia wiecej
Ogolnie piwo w Chinach jest kiepskie, nawet ich flagowy Qingpao to "konskie siki"
tutaj tez trafilem - zbieram informacje jak zalozyc browar w Chinach, gdzie obecnie mieszkam,
Troche informacji dla innych o Microbrewery z USA - tam tez mieszkalem - tam zaczalem robic swoje piwa
Moze dlugi process, ale juz zalozylem i wybudowalem jedna fabryke w Chinach - nadal ja prowadze wiec miejsce na zaczecie wlasnego browaru juz jest. Przepisy sa prostrze niz w Polsce, gdyz prawie nie istnieja male czy srednie browary
Woda lokalna jest dobra, mam wlasny 42-metrowy well ( jak to jest po polsku?? - zapomnialem). Czesc urzadzen - duze kadzie ze stali nierdzewnej bedziemy produkowali sami - zreszta produkujemy inne urzadzenia z kwasowki - trzeba dac im tylko jeden i zrobia wiecej
Ogolnie piwo w Chinach jest kiepskie, nawet ich flagowy Qingpao to "konskie siki"
Comment