Napiszcie jakie co lubicie najbardziej (mam na myśli piwo oczywiście!) Małgorzata
Witam! wszystkich i pozdrawiam!
Collapse
X
-
Witaj na forum Baw się dobrze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26Może w końcu wezmę się w garść i sama zrobię
Tfu, tfu...(to było plucie żeby nie zapeszyć)Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2007-03-09, 20:37.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Acha!
Pewnie
(my tutaj testujemy obsługę foruma)Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2007-03-09, 22:00.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyCholera chyba się nagrzałem...
(jak widzisz, widzę Cię a nawet może mnie zainspirowałeś)Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2007-03-09, 22:13.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim za wsparcie! Proszę o wyrozumiałość i cierpliwość! Już mam dług wdzięczności wobec niektórych forumowiczów za pomoc i wyjaśnienia! Uczę sie pilnie! Mam nadzieję, że podzielicie sie ze mną swoimi doświadczeniami ! Pozdrawiam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyCieszę się, że mnie widzisz gdyż ja już coraz mniej widzę a co za tym idzie nie widzę się i coraz gorzej mi idzie...
kurde o co mnie chodziło ?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment