witam wszystkich z centralnej Polski.
Elo
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika meduzkajestem zagorzałą fanką sklepu przy pomorskiej 116.
Może spotkamy sie kiedyś na Pomorskiej, ten sklepik odwiedzam prawie tak często jak spozywczaka.
Moje pierwsze piwko zakupione w Łodzi o właśnie tam.
Czy mieszkasz moze na Lumpach??Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26Ohooo czyżby.. czyżby??
kto wie , kto wie
Świat jest małySzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862Serdecznie witam.
Może spotkamy sie kiedyś na Pomorskiej, ten sklepik odwiedzam prawie tak często jak spozywczaka.
Moje pierwsze piwko zakupione w Łodzi o właśnie tam.
Czy mieszkasz moze na Lumpach??
Pozdrawiam...Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment