Witam! Na stronkę Browaru trafiłem przypadkowo, cztając artykuł o Międzynarodowej Giełdzie Piwnych Hobbystów "Pivaria 2007". Dalej to już krok po kroku i jestem z Wami od paru dni. Kolekcjonuję podstawki głównie polskie, ale mam też trochę niemieckich, czeskich no i coś z reszty świata. Mam jadzieję, że dzięki Wam uda mi się uporządkować mój zbiór, który jest teraz trochę zaniedbany . Chciałbym dowiedzieć się czegoś o katalogach podstawek (słyszałem coś o Katalogu Radosława Kwietnia), może są jeszcze jakieś inne. Ja nie posiadam żadnego. Chciałbym również poznać Wasze sposoby na przechowywanie kolekcji ( w czym, jakieś albumy czy coś, gdzie ewentualnie kupić). Prosiłbym o jakieś namiary na powyższe rzeczy. Liczę na miłe przyjęcie mnie do Waszego grona. Jeszcze raz witam wszystkich i z góry dziękuję za pomoc. Zdrówko .
Witam!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika raafalWitam! Na stronkę Browaru trafiłem przypadkowo, cztając artykuł o Międzynarodowej Giełdzie Piwnych Hobbystów "Pivaria 2007". (...)
WITAJ!
P.S. A gdzież o imprezie wyczytałeś?
Comment
-
-
Pozdrawiam Rafał!
http://www.portal.e-kwidzyn.pl/
Comment
-
Comment