AWITAM WSZYSTKICH LUDZI PIWA
Pozdrowienia przy browarku
Collapse
X
-
A może kolega nieśmiały... u nas po piwie przestanie. Witaj! I kilka uwag: dobrze wpisać coś do profilu, byśmy wiedzieli z kim "rozmawiamy", pisz bez włączonego caps-locka i z polskimi znakami to początki będą dla ciebie łatwiejsze.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adnominAWITAM WSZYSTKICH LUDZI PIWAToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Related Topics
Collapse
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
-
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
-
Channel: Belgia
-
-
Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...-
Channel: Słowacja
-
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
-
Nie wiem czy Wam zdarzyło Wam się próbować piwa z browarów które nazwał bym - Efemeryda.
Przyjeżdża się gdzieś, próbuje się piwo, po czym po bardzo krótkim czasie browarek znika z powierzchni ziemi, nie zostawiając nawet śladu .
Mnie zdarzyło się już to bodajże trzy razy,...2 Photos-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment